Zoek

Ontmoet Griet:
Begeleiding in Zelfliefde en Persoonlijke Ontwikkeling

Een Reis van Zelfzorg en Diepgang

Ik ben Griet, geboren in een warm gezin als oudste van drie kinderen, mama van een lieve en gedreven volwassen zoon uit mijn eerste relatie, in een liefdevolle relatie met mijn partner Bert en genietend van het fijn contact met zijn drie volwassen kinderen.

Mijn werkend leven begon als leerkracht in het middelbaar onderwijs, een job die ik met hart en ziel deed. Daar kreeg het persoonlijk contact met de leerlingen en collega’s mijn voornaamste aandacht.

stromen.co | Griet Van Gansberghe: Gestalt Therapie & Persoonlijke Groei | Griet Van Gansberghe

In zelfliefde schuilt innerlijke kracht en innerlijke wijsheid, de rijkdom om in contact te zijn met jezelf en je omgeving.

~ Griet Van Gansberghe

Het verlangen naar een diepgaande verbinding, ook in mijn job, deed me kiezen voor de gestalttherapieopleiding. Na een aantal jaren mijn job als leerkracht met een eigen psychotherapiepraktijk te combineren, maakte ik de overstap naar een volledig zelfstandige praktijk. Dit geeft mij de mogelijkheid om bezig te zijn met dat waar mijn passie naar uitgaat: diepgaande contacten met mensen ter ondersteuning in hun proces van persoonlijke groei en ontwikkeling, dit zowel individueel als in groep. 

Door een burn-out, en herval, is het thema zelfzorg niet meer weg te denken. Het is een focus geworden in hoe ik leef en in dat wat ik aanbied.

De vlinder staat voor transformatie en is het symbool geworden van het aanbod rond zelfzorg. Wanneer een rups zich langzaam ontpopt tot een vlinder slaat ze haar vleugels uit en komt op eigen kracht tegemoet aan de drang naar verdere groei en ontwikkeling. Dat geloof in het diepgeworteld verlangen van elke mens om te groeien vertaal ik graag in de groepsbegeleidingen en psychotherapie die ik aanbied. 

Opleidingsachtergrond Griet

Getuigenissen over Griet