Zoek

Ontdek Gestalttherapie met
Bert

stromen.co | Ontdek Gestalttherapie met Bert Stienaers: Meester in Verbinding | Bert Stienaers Gestalttherapie

Ben je het contact met jezelf kwijt? Daagt het leven je uit en weet je er geen weg mee? Ervaar je spanningen? Verlang je naar verbinding in je relaties? Blokkeert je levensstroom? Wil je terug naar je bron?

Welkom! Met alles wat er is. Met alles wat je bezighoudt.

Bij mij kan je terecht voor begeleiding en ondersteuning.

We onderzoeken samen waar en hoe jij vast bent komen te zitten. We zoeken naar manieren waarop jij (weer) kan verbinden met jezelf, anderen en de wereld rondom jou.

In dit proces ben ik je tochtgenoot en bied ik je mijn betrokkenheid, mijn vertrouwen in jouw ritme, mijn geloof in wie jij bent. Ik ben empathisch aanwezig en zal je soms liefdevol confronteren om een nieuwe stap te zetten.

Met een brede opleidingsachtergrond richt ik me tot jou en je bestemming.

Je bent ook welkom met je partner, een familielid of vriend(in).

Gesprek en contact zijn de basiselementen van de therapie. Daarnaast werken we soms ook met creatieve werkvormen, aangepast aan wie jij bent en wat jou kan helpen.

Behalve gestalttherapie bied ik eveneens Voice Dialogue, Internal Family Systems,  systemisch werk en opstellingen,  Verbindende Communicatie en The Work aan.

Je uiterlijke reis bezit miljoenen stappen; je innerlijke reis heeft er maar één: de stap die je nu neemt.

~ Eckhart Tolle

Ondersteuning bij

Therapievormen

Leeftijdsgroep

Werkmomenten

Prijs voor een consult

Duur van de sessie

Begeleider van Transformatie en Persoonlijke Ontwikkeling

Bert

Met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en een diepgaande kennis van verbindende communicatie, wil ik mijn kennis en ervaring inzetten als begeleider bij Stromen. Ik ben gepassioneerd in het ondersteunen van mensen om hun innerlijke stem te vinden en hun ware potentieel te benutten.